home
bedrijfsscan
innovatieplatform


Wat kan GRS Retail B.V. voor je betekenen?
Actueel
Ontdek meer en ga aan de slag...
De kracht van samenwerken
Ruim 120 Nederlandse en Belgische tuincentra vormen de drijvende kracht achter GRS Retail B.V., een onderneming die op het gebied van inkoop, logistiek, automatisering en verkoop marktleider is in aantal en volume op de tuinmarkt in de Benelux. Door samen te werken kunnen alle aspecten van de bedrijfsvoering binnen een tuincentrum zo efficiŽnt mogelijk worden ingericht. Dat betekent meer omzet, een betere marge en lagere kosten voor nu en straks. Kortom: GRS Retail B.V. helpt ondernemers een beter en duurzaam rendement te realiseren.

Wij geloven in het lokale ondernemerschap
Voor de consument betekent haar huis en tuin emotie. Om in de toekomst de harten van de klanten te blijven stelen, moeten winkels persoonlijk en authentiek zijn. Daarom biedt GRS Retail B.V. alle ruimte aan lokaal ondernemerschap. Wij bieden geen weinig onderscheidende winkelformules maar product- en marketingconcepten die de eigen identiteit van de ondernemer onderstrepen en versterken.

Doelgerichte en professionele dienstverlening
Om ondernemers te helpen klanten blijvend voor zich te winnen, biedt GRS Retail B.V. dienstverlening op drie heldere vlakken: het ondernemerschap, het assortiment en de communicatie met de klant in en om de winkel. Dat varieert van praktisch advies aan de ondernemer via inkoopcondities en schappenplannen tot aan beurzen en folders. Alle diensten zijn op elkaar afgestemd omdat ze zijn gebaseerd op een gemeenschappelijke visie en doelstelling.

Unieke kickbackregeling
De prestaties worden geleverd door de ondernemer, en prestaties moeten worden beloond. Daarom kent GRS Retail B.V. een unieke kickbackregeling: over het gerealiseerde inkoopvolume ontvangen aangesloten ondernemers stevige bonussen. Aangesloten zijn bij GRS loont dus niet alleen de moeite door te kunnen profiteren van alle gebundelde krachten maar ook direct in geldelijke zin.

Tuincentrum van de toekomst
GRS heeft een innovatieplatform voor tuincentra opgericht. Zo bouwen we samen met ondernemers en leveranciers aan het tuincentrum van de toekomst. Volg ons op www.grs.nl/kansen
GRS Denk en Doe dagen succesvol

Onlangs organiseerden GRS Retail en GroenRijk twee Denk & Doe dagen voor hun leden.
In Belgie stond de dag volledig in het teken van Online marketing. In Nederland werd uitgebreid ingegaan op het gebruik en de mogelijkheden van RetailVista bij de automatisering.

Beide Denk & Doe dagen waren weer een mooie aanvulling op de reeds aanwezige kennis van de ondernemers. In september staan twee nieuwe Denk & Doe dagen gepland.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

GRS Retail op Twitter:


Snel naar:

>> Inloggen op het intranet
>> Inkopen via Actienet
>> Neem contact met ons op
>> Lees meer over GRS Retail B.V.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Wat is de verwachting bij jouw bedrijf?

>> Doe de online Bedrijfsscan

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Wat kunnen we voor je doen?

>> Ontdek ons dienstenpakket
>> Ontdek onze marketingcampagne

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Login op ons intranet