GRS blikt terug op succesvolle Junibeurs

GRS blikt terug op succesvolle Junibeurs

Op 26 en 27 juni organiseerde GRS de GRS-junibeurs. Ondanks de tropische temperaturen was de beurs een groot succes en bood het een uitstekende gelegenheid om de nieuwste trends en ontwikkelingen in het sfeerassortiment voor het voorjaar van 2025 te verkennen. Voor het eerst ontvingen wij onze nieuwe leden, afkomstig van Prickels, waarmee GRS 31 leden rijker is geworden.

GRS Groeit...
Per 1 juli heeft GRS Retail de dienstverlening van Prickels overgenomen. Tijdens de Junibeurs organiseerden we een warm welkom voor de oud-Prickels leden met een welkomstwoord van de directie, een introductie over onze huisbeurs en uiteraard koffie met iets lekkers. De nieuwe leden, waaronder ook enkele oude bekenden, waren blij verrast door de opzet, het aanbod en de collectieve acties. Het evenement bood hun ook een perfecte kans om nader kennis te maken met elkaar en met de GRS-medewerkers.

Beursvoordeel
De corridor was weer gevuld met een groot aantal collectieve acties, waardoor de GRS-leden konden profiteren van de voordelen van het collectief. Bij de voorkeursleveranciers op de stands waren ook vele beursacties te vinden. Naast de bekende leveranciers waren er ook diverse nieuwe GRS-voorkeursleveranciers aanwezig die vol trots hun assortiment presenteerden aan de bezoekers.

Award voor meest inspirerende stand
Gebr. de Boon ontving tijdens de Junibeurs de award voor de meest inspirerende stand. Hun stand viel op doordat zij hun basis-assortiment succesvol heeft weten te transformeren naar een aantrekkelijke jaarrond presentatie. Dankzij verbeterde schapnavigatie en een innovatieve commerciële opzet straalde de stand professionaliteit en creativiteit uit. Daarnaast verraste Gebr. de Boon GRS met een exclusief artikel: een combinatie van een emmer strooivoer en een bijbehorende feeder, gepresenteerd in een unieke verpakking. De slimme inzet voor cross-selling en de mogelijkheid tot lage besteleenheden maakten het geheel nog aantrekkelijker. We feliciteren Gebr. de Boon nogmaals met deze welverdiende erkenning en hun inspirerende bijdrage aan de beurs.