Succesvolle Denk & Doe Dagen "Online marketing voor beginners"

Succesvolle Denk & Doe Dagen "Online marketing voor beginners"

Op 16 en 18 september organiseerde GRS Retail met groot succes de Denk & Doe dagen met als thema ‘Online marketing voor beginners’. Tijdens deze twee dagen werden deelnemers uitvoerig geïnformeerd over de wereld van social media marketing.

De focus lag vooral op het effectief promoten van berichten op Facebook en Instagram. Deelnemers kregen inzicht in de werking van betaalde advertenties en leerden hoe ze aantrekkelijke content kunnen creëren die de doelgroep aanspreekt. Daarnaast werd ook TikTok behandeld, en kregen deelnemers praktische tips om deze populaire app in te zetten voor commerciële doeleinden.

Interactief en leerzaam
De sessies waren een mix van theorie en praktijk. Naast presentaties en uitleg, konden deelnemers zelf aan de slag met het maken en promoten van berichten. Onder begeleiding van ervaren trainers kregen ze de kans om de geleerde kennis direct toe te passen.

"We zijn ontzettend blij met de enthousiaste reacties van de deelnemers," aldus Nanda Hofman, accountmanager GRS Retail, "Het was mooi om te zien hoe actief iedereen meedeed en hoe snel ze de basisprincipes van online marketing onder de knie kregen."

Positieve sfeer
De sfeer tijdens de Denk & Doe dagen was zeer positief. Deelnemers stelden veel vragen en werkten actief samen aan de opdrachten. Ook tijdens de afsluitende lunch werd er nog nagepraat over de opgedane kennis.

GRS Retail biedt een solide basis
Met de Denk & Doe dagen biedt GRS Retail haar leden een platform om continu te leren en te groeien. Het uitwisselen van kennis en ervaringen stelt leden in staat hun expertise te vergroten en hun bedrijven verder te laten groeien. Van social media tot winkeldiefstalpreventie, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kijk ook eens naar de volgende berichten: