GRS Retail lanceert innovatief vacatureplatform voor de Tuinbranche

GRS Retail lanceert innovatief vacatureplatform voor de Tuinbranche

De Tuinbranche is de afgelopen jaren in bloei en groei, maar het vinden van de juiste kandidaten voor vacatures binnen deze branche kan soms een uitdaging zijn. In reactie hierop kondigt GRS Retail met trots de lancering aan van hun nieuwste initiatief: het vacatureplatform www.werkenbijeentuincentrum.nl. Dit gebruiksvriendelijke platform biedt GRS-leden de mogelijkheid om kosteloos hun eigen personeelsadvertenties en stageplaatsen te plaatsen.

GRS roept al haar leden op om een account aan te maken en hun vacatures op de website te plaatsen, zodat het een doorslaand succes gaat worden! Samen streven ze ernaar de Tuinbranche te versterken door te zorgen voor voldoende gekwalificeerd personeel.

Het plaatsen van vacatures op www.werkenbijeentuincentrum.nl is buitengewoon eenvoudig en flexibel. De tuincentra van GRS Retail hebben de volledige vrijheid om aantrekkelijke en uitgebreide vacatureteksten te creëren. Het platform is 24/7 beschikbaar voor het plaatsen van vacatures, wat betekent dat werkgevers op elk gewenst moment hun vacatures kunnen publiceren.

Als onderdeel van de introductie van het platform heeft GRS Retail begin augustus een krachtige SEA-campagne opgezet om de aandacht te vestigen op www.werkenbijeentuincentrum.nl. Deze campagne heeft geleid tot aanzienlijk meer bezoekers op de website, wat resulteert in meer mogelijkheden voor ondernemers om in contact te komen met potentiële sollicitanten. De advertenties werden strategisch gekoppeld aan geografische regio's waarop de vacatures betrekking hebben.

Daarnaast wil GRS Retail ook de aandacht vestigen op de mogelijkheden voor stageplaatsen op www.werkenbijeentuincentrum.nl voor MBO-scholen. Er zijn tal van MBO-opleidingen gericht op de Tuinbranche, maar het kan voor studenten soms lastig zijn om geschikte stageplaatsen te vinden. We hopen dat deze stageplaatsen een uitstekende kans bieden voor studenten om de Tuinbranche te verkennen en waardevolle werkervaring op te doen."

Kijk ook eens naar de volgende berichten: